部機著左但冇畫面@@

冇畫面前拆過一次CPU
拆U前有畫面但入唔哂WIN LOAD條野一半倒就HAND
以上唔係無啦啦搞的 係琴日上上下網HAND哂 跟住就入唔到WINDOWS 我Check過唔關HDD RAM 事Display應該冇事(因為唔插display都唔關入唔到win事掛)火牛一定冇事 淨番cpu同底板 我拆左粒cpu出黎boot機都冇野睇 去唔到Bios

有冇人知咩事??

係咪d野未插實丫? 如果你話未都唔冇事, 應該唔會有事架喎!

原帖由 kinrex721 於 2009-3-29 17:08 發表
一定係底板啦,100%保證

我又驚cpu啵

拆左粒cpu出黎都boot到機架咩 會唔會係Windows有事呀

原帖由 犯人唔得尊 於 2009-3-29 14:37 發表
冇畫面前拆過一次CPU
拆U前有畫面但入唔哂WIN LOAD條野一半倒就HAND
以上唔係無啦啦搞的 係琴日上上下網HAND哂 跟住就入唔到WINDOWS 我Check過唔關HDD RAM 事Display應該冇事(因為唔插display都唔關入唔到win事掛)火牛一定冇事 淨番cpu同底板 我拆左粒cpu出黎boot機都冇野睇 去唔到Bios

有冇人知咩事??

試吓扑哂出來 -- 祼跑 ( mb + ram + cpu + display)

原帖由 k7xp 於 2009-3-29 19:16 發表
拆左粒cpu出黎都boot到機架咩 會唔會係Windows有事呀

試過拎隻HDD去另一部機 冇問題

原帖由 happygo28 於 2009-3-29 19:19 發表

試吓扑哂出來 -- 祼跑 ( mb + ram + cpu + display)

就係唔想拆

你全部機 (包括火牛) 既規格係乜?