移除程式後的問題

拆除程式(GAME)後,想將其檔案掉落資源回收筒,但出現檔案太大不能移至資源回收筒,何解呢?有無計呢?

拆除程式(GAME)後,想將其檔案掉落資源回收筒,但出現檔案太大不能移至資源回收筒,何解呢?有無計呢? ...
estg64 發表於 2011-10-6 18:16

WIN7/XP?
WIN7應該會問你要唔要直接刪除

WIN7/XP?
WIN7應該會問你要唔要直接刪除
風吹草動 發表於 2011-10-6 18:19

WIN7 (64BIT),我係係控制台既程式和功能一欄度移除因為隻GAME本身度搵唔到UNINSTALL,所以唯係嗰度移除。

WIN7 (64BIT),我係係控制台既程式和功能一欄度移除因為隻GAME本身度搵唔到UNINSTALL,所以唯係嗰度移除 ...
estg64 發表於 2011-10-6 18:24

唔會彈呢舊野咩?

唔會彈呢舊野咩?
風吹草動 發表於 2011-10-6 18:27

全中

全中
estg64 發表於 2011-10-6 18:31

我有彈WO......
我冒住我一堆心愛的動漫的危險幫你試 好彩真係太大冇del到....

我有彈WO......
我冒住我一堆心愛的動漫的危險幫你試 好彩真係太大冇del到.... ...
風吹草動 發表於 2011-10-6 18:33

咁即係點呢? 佢彈呢個對話匣出尼我梗係唔繼續啦!

咁即係點呢? 佢彈呢個對話匣出尼我梗係唔繼續啦!
estg64 發表於 2011-10-6 18:50

唔繼續咪DEL唔到LO........

唔繼續咪DEL唔到LO........
風吹草動 發表於 2011-10-6 18:51

DEL左嘞!唔該哂!不過好奇怪係資源回收筒度又唔見出現喎!

DEL左嘞!唔該哂!不過好奇怪係資源回收筒度又唔見出現喎!
estg64 發表於 2011-10-6 19:02

因為唔夠位/太大 所以佢會話幫你直接刪除(即係唔會去回收桶)