今日女友屋企部電腦冇哂反應(求救)

求救...!!!求答案...!!!

事原今日返屋企開電腦....點知部電腦0反應.....
之後叫我去睇睇....即刻開蓋睇睇....!!!
第一時間諗....唔係死左隻牛呀...
即刻睇睇先.....acbel e2 power 510w(460w)
再用電話睇一睇...而5年保冇事既....
睇返張單...買左3年多dd姐

之後就帶走左隻牛返屋企試下先...唔得就搵日去換...!!!
....一試.......
著得到既

求救求救....唔知係唔係死底板....(我冇帶佢部機返嚟....太遠)

唔係除左死底板...仲有咩可能??
求答案........

拜託各位師兄解答下...!!!

求救...!!!求答案...!!!

事原今日返屋企開電腦....點知部電腦0反應.....
之後叫我去睇睇....即刻開蓋 ...
lingling123456 發表於 2013-5-25 01:53

我都試過...應該係死MB

而家仲有冇a785 既amd底板賣..."@@

而家仲有冇a785 既amd底板賣..."@@
lingling123456 發表於 2013-5-25 02:13

換底版電看看吧...

換底版電看看吧...
i_djinn 發表於 2013-5-25 02:20

冇底板電會完全開唔到機嗎...!???
零反應...!!!

換底版電看看吧...
i_djinn 發表於 2013-5-25 02:20

搵日返去試試...!!!

多謝師兄教路...又學到野...!!!

搵日返去試試...!!!

多謝師兄教路...又學到野...!!!
lingling123456 發表於 2013-5-25 02:22

嘗試架咋, 呢個係最簡單方便既做法...

如果都唔得, 好大可能你底版壞左...

裝拆下d硬件續樣試下先啦, 咁快話板壞, 可能一試又係得ge

裝拆下d硬件續樣試下先啦, 咁快話板壞, 可能一試又係得ge
thor25 發表於 2013-5-25 02:49

師兄你又岩喎....睇嚟都係要帶佢部腦返屋企慢慢試...!!!