底板燶咗

尋日換display card嘅時候發現, 發現M.2位附近, 出相中情況, 請問各位點解? 有影響嗎? 感謝!

補充一下, 呢條m.2 糟我無用
另外電腦正常運作

好似燒咗Cap。

塊MB重著唔著到機,著到拿拿攞上漢4(行貨既話)
唔著就買板就得啦

著到呀, 正常運作, 我今日比張相佢, 佢話要返廠, 等4至6星期, 我接受唔到

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Android(3.2.0)

著到呀, 正常運作, 我今日比張相佢, 佢話要返廠, 等4至6星期, 我接受唔到

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Andro ...
onion85 發表於 2019-3-5 16:20

全世界都係咁

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Android(3.2.0)

全世界都係咁  

tompkyou 發表於 2019-3-5 16:40

請問係指個個都等4至6星期? 我有上次見到人整底板, 即時換, 係咪真係要執埋板上去, 好大工程

全世界都係咁  

tompkyou 發表於 2019-3-5 16:40

香港代理

應該冇送修+免費借用服務

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - Android(2.3.4)

via HKEPC IR Pro 3.5.2 - Andro ...
onion85 發表於 2019-3-5 16:20

塊底板有明顯燒燶件, 佢唔判你人為損壞都算喺咁, 如果send 廠整唔收$..點解唔整..個位燶咗第時想賣出去就..

飯前插花

MSI X470 Gaming Pro Carbon
漢代行情, 備貨一換一多數係一兩個月內新貨保修, 無現貨等船期您都要硬食(等翻修)
換係 G假某代, 多數判人為

另外, 樓主塊 MSI 板個 PCIE 位熱到板變色

飯前插花

MSI X470 Gaming Pro Carbon
漢代行情, 備貨一換一多數係一兩個月內新貨保修, 無現貨等船期您都 ...
mpegdecoder 發表於 2019-3-5 19:01

塊板我2018年10月29日買, 行得走得我都無換開機箱睇, 係換野個下發現。