我想問下有無HS啱 肥2 940用?

我唔想加強化背版
有無邊隻輕得來又好用的...
頭先FULLOAD時已到70度了.....原裝HS

如果要加...係點加的?要拆走原本的嗎

我用MATX箱的.....版用MP AKGX M ULTRA
會唔會唔夠位的

我都好想問下肥2 940 用咩hs好..呢幾日天氣熱左打機打一陣就好熱!!
所以前幾日睇過d hs 又唔知好唔好用,,,想post問下人意見
睇岩左兩隻,,,,有影低相.. 我塊板係用 asus m3a78-em的~~~

呢個岩am2+用 要2百幾

呢個平..但得9cm風扇

原帖由 winekeung520 於 2009-3-21 01:16 發表
我都好想問下肥2 940 用咩hs好..呢幾日天氣熱左打機打一陣就好熱!!
所以前幾日睇過d hs 又唔知好唔好用,,,想post問下人意見
睇岩左兩隻,,,,有影低相.. 我塊板係用 asus m3a78-em的~~~

Z600 以佢家陣呢個價完全抵玩...可惜太大舊,未必個個機箱都裝得落...買之前度清楚隻箱夠唔夠位裝

而V2 則完全唔建議...得兩條熱管...應付唔到肥2 940 既熱力

回覆 2# 的帖子

邊度有?....幾$?.....fullload唔過50度 唔錯!!

原帖由 hkarmy01 於 2009-3-21 01:20 發表

Z600 以佢家陣呢個價完全抵玩...可惜太大舊,未必個個機箱都裝得落...買之前度清楚隻箱夠唔夠位裝

而V2 則完全唔建議...得兩條熱管...應付唔到肥2 940 既熱力

Z600 都驚放唔落太大 我塊係細板黎遲d仲要等埋4890.....
你睇我位唔多應該買邊隻hs 我又要平 又要有藍燈~~~

空間有很~~~!

原帖由 hkarmy01 於 2009-3-21 01:20 發表

Z600 都驚放唔落太大 我塊係細板黎遲d仲要等埋4890.....

死~手快快....開多左...

空間有很~~~!

原帖由 winekeung520 於 2009-3-21 01:54 發表

你度下個機箱闊度有幾多先
多過18CM 既話..選擇會多D

回覆 9# 的帖子

上google搵jack cooler...無乜料到
不過搵到個樣一模一樣既Gelus II Extreme...
http://www.tacens.com/gelusIIext_2.htm