有顯示卡散熱問題有相(inno 9800)!!!希望ching可以係7.00之前答我最後個問題我要係9.00前殺出ssp..

我果張係inno9800有幾個問題:

紅色就係想問下個扇可以轉其它嗎?好廢啊要轉有咩牌子風扇可以推介下?

黑色就想問如果要轉散熱膏要放幾厚?

啡色就想問快野係未只係睇沒用途?折左佢散熱會好d嗎?

唔該ching..

1. 應該係個fans 行緊30% speed set返行快d 試下先
2.display就用好少就得,夠cove晒粒core就ok,因為粒core 好平 唔同cpu
3.我估計係...導風作用吧

原帖由 yiufai1988 於 2009-3-21 14:08 發表
1. 應該係個fans 行緊30% speed set返行快d 試下先
2.display就用好少就得,夠cove晒粒core就ok,因為粒core 好平 唔同cpu
3.我估計係...導風作用吧

唔該先但係我想問下係邊到搞佢?

原帖由 michaeltga 於 2009-3-21 02:14 PM 發表

唔該先但係我想問下係邊到搞佢?

一係用nvidia 本身個software都有得set

一係用RivaTuner

回覆 4# 的帖子

原帖由 ryan_1987 於 2009-3-21 02:28 PM 發表
無用嫁, 把fan 5係4pin, set左無效果

係咩
我之前張6600 都係得2 pin
但係都set到

hi的我down左你話果個soft但
我唔知邊到制係system tweaks

呢到.... 下次唔洗pm我

原帖由 yiufai1988 於 2009-3-21 14:22 發表

一係用nvidia 本身個software都有得set

一係用RivaTuner

咁多野既 我冇得係nvidia控制面板SET風速

remove 3
then u can cool abour 3 ~ 5 degree