v8 vs N620

OC q9400
邊隻會好d?

N620喽!有两把12CM镰刀,V8得果一把!

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

應該是v8 話哂都是cm高階產品wo
不過d fin咁密= = 效能唔一定比n620好
n620低風下應該比v8好tim
你要型的就v8 lo
不過買到咁貴點解唔要tr 120

大家回覆果陣請多加兩句註解或post 溫度既圖...
以便參考及比較...

切勿單純地留下 用緊/唔錯/靚仔d 等無參考價值同理據既回覆
多謝合作

比較好既回覆例子...可以參考番5樓會員cheungmanhoi 既回覆
加入適當既比較及資料性上既意見或數據

散熱特區版版規

http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1185548&extra=page%3D1

用OCCT TEST 20MIN
AMD 6000+ 90NM@DEFAULT
由於FAN 有PWM
所以低LOADING時唔會好嘈

原帖由 joe712 於 2009-3-25 19:48 發表
用OCCT TEST 20MIN
AMD 6000+ 90NM@DEFAULT
由於FAN 有PWM
所以低LOADING時唔會好嘈

呢位ching真係專業
愚問:點解粒U行唔晒100%既

原帖由 pe86a20b 於 2009-3-25 20:51 發表

呢位ching真係專業
愚問:點解粒U行唔晒100%既

occt 主要係CHECK供電穩定性
測溫度只係其中一個功能
測試期間會令負載不斷變化
從而測出電壓

終於敗左N620番屋企
多謝多位師兄既幫忙!!