大家有無好既 9cm 風扇介紹

小弟正使用gelid 9cm pwm,風量 & 風壓都ok,
不過就全速2000轉好靜下

a shop ...好似係$69

原帖由 wahw 於 2009-3-27 19:50 發表
小弟正使用gelid 9cm pwm,風量 & 風壓都ok,
不過就全速2000轉好靜下

你做咩攪張卡擋住vga散熱個入風位?
一定熱到high high o個wor

原帖由 tonychoi 於 2009-3-27 20:26 發表

你做咩攪張卡擋住vga散熱個入風位?
一定熱到high high o個wor

無計...果張係pcie hdtv card,係得尼個位用到....
不過9300gs熱極有限啦

你pci槽插左d咩
條條都爆晒
成堆屏風樓

原帖由 GUILDWARS 於 2009-3-27 20:37 發表
你pci槽插左d咩
條條都爆晒
成堆屏風樓

由左至右: sound card,電容card,pci fan , tv card, display card(用左兩個槽位)

原帖由 wahw 於 2009-3-27 20:42 發表

由左至右: sound card,電容card,pci fan , tv card, display card(用左兩個槽位)

電容卡邊度有得買? 音質提升明唔明顯

原帖由 cheaphin 於 2009-3-27 21:17 發表

電容卡邊度有得買? 音質提升明唔明顯

1)我尼張係epc團購貨,係"雷凱欣"大大出品,當年有成百個epc友都有訂到架,而家要睇下ocqq會唔仲有得賣lu...

2)個人覺得分別不大