新發現14cm風扇

今日剛係高登買入新發現的14cm風扇, 牌子係ever cool, $100

1. 1200+-10% rpm
2. < 22dBA
3. 3pin

聽日安裝試下再報告一下.

真的嗎? 我明天去看看幫我隻 axp-140 找好風扇
想換 14cm 好久了 都找不到合心水的 qq

原帖由 wilann 於 2009-6-5 00:51 發表
真的嗎? 我明天去看看幫我隻 axp-140 找好風扇
想換 14cm 好久了 都找不到合心水的 qq

剛剛安裝完, everest都係報1200rpm, 幾靜. 比之前的thermaltake 14cm好D, 但今次我係吹向CPU的, 值得推介, 我都係用axp-140的.

想問問大大有冇LED的??

原帖由 itandy 於 2009-6-5 00:27 發表
今日剛係高登買入新發現的14cm風扇, 牌子係ever cool, $100

2. < 22dBA
3. 3pin

其實有左好耐喇喎....
之前陽明都有得賣
我都買左三把放機箱前面
不過用左半年之後d聲開始明顯(但又未到噪)

原帖由 itandy 於 2009-6-5 00:27 發表

2. < 22dBA
3. 3pin

我係陽明買$65
樓主買貴左

原帖由 ayerstsang 於 2009-6-5 11:47 發表
想問問大大有冇LED的??

無LED的

原帖由 pch0113 於 2009-6-5 13:51 發表

我係陽明買$65
樓主買貴左

吓? 但現在陽明無14cm風扇喇, $100我都覺得貴, 但無選擇就算

原帖由 itandy 於 2009-6-5 12:27 AM 發表

2. < 22dBA
3. 3pin

Red Scropion 14CM Fan ?陽明不嬲都有嫁啦依隻fan,唔係咩新野,我上年已經買左

我有兩隻香港冇得賣既14cm ever green 環保靜音fan

咁都叫新發現