是日玩具CM200 20CM藍LED FAN

FAN SIZE: 200 X 200 X30 MM
FAN SPEED: 700 R.P.M.
AIR FLOW: 110 CFM
NOISE: 19 db-A
漢4一年保 好靚好靜好好風

cm 200 fan.jpg

cm 200 fanb.jpg

cm 200 fanc.jpg

原帖由 WINGLESLIE 於 2009-6-6 19:54 發表
FAN SIZE: 200 X 200 X30 MM
FAN SPEED: 700 R.P.M.
AIR FLOW: 110 CFM
NOISE: 19 db-A
漢4一年保 好靚好靜好好風:good

我一早買左(風壓唔大做緊機頭扇)

樓主不如post埋上機相

LEE 把LED 沒有開關的,
有開關個個model 要貴多幾十

本來我都好想買番把, 可惜香港冇入紅led果隻 model....紅led既風扇似乎選擇唔係咁多~~

原帖由 NERV 於 2009-6-8 16:50 發表
本來我都好想買番把, 可惜香港冇入紅led果隻 model....紅led既風扇似乎選擇唔係咁多~~

自己買LED 改啦, 我兩日前改左把鐮刀做紅LED, 因為要襯翻個HAF 922

點樣可以自己改= =

原帖由 hkcowcow 於 2009-6-8 13:17 發表
LEE 把LED 沒有開關的,
有開關個個model 要貴多幾十

唔使貴多幾十,十幾二十,個把因高轉速(1050),會嘈D同大風D

原帖由 包包888 於 2009-6-8 18:25 發表
點樣可以自己改= =

買d Led燈仔幾蚊粒
自己換上去

原帖由 hkcowcow 於 8-6-2009 18:07 發表

自己買LED 改啦, 我兩日前改左把鐮刀做紅LED, 因為要襯翻個HAF 922

真係英雄所見略同, 我都係用緊 922, 其實都有諗過自己 diy 番個紅 led 落去, 不過近排懶懶地, 唔多想郁~~ . 922機箱前既 20cm 唔知係咪有問題, 轉得比較慢, 頂果一把轉得仲快(我所有風扇都係set晒全速前進)

除左隻 cm 之外, 都好想試下隻 Enermax Apollo 既 12cm 扇, 不過唔知邊度有得賣, 定係跟本未正式推出市場?