機箱風扇!?

機箱:gtr k07
後置風扇:90 CFM Green LED Silent Fan 120mm
我想係+多一個係前置度,後面戈把駛唔駛換!?有咩好介紹

管理員按
請勿亂設分類。

請提供預算 同 整個系統配備

請提供預算 同 整個系統配備
find72 發表於 2010-5-2 20:43

主板:msi 770-c45
display:asus engt220
cpu:amd X4 630
ram:A-DATA DDR3 1600G
火牛:corsair vx550w

唔過$300

睇返個機箱介紹  無講前面可以裝咩尺寸風扇
如果有 當然買GXXXD 系列風扇
換哂前後2把12CM都系300蚊左右  如果有剩錢仲可以 買多把8CM裝系側板到入風

你想暴力定靜

你想暴力定靜
神奇小冰冰 發表於 2010-5-2 22:56

可唔可以兩方面平衡- -!?
唔想太嘈(有d聲is ok),又夠力(主要d)

可唔可以兩方面平衡- -!?
唔想太嘈(有d聲is ok),又夠力(主要d)
buddle1 發表於 2010-5-3 18:52

咁就買FAN CONTROLER,加暴力扇
A SIR 隻$75+暴力扇幾把都係$100(如果你想............小第有幾把,8CM&12CM )
要暴力時暴力 (打機,夏天,買FAN後想加強對流)
要靜音時靜音 (晚上,唔想太嘈,冬天)

咁就買FAN CONTROLER,加暴力扇
A SIR 隻$75+暴力扇幾把都係$100(如果你想............小第有幾把,8 ...
神奇小冰冰 發表於 2010-5-3 20:38

暴力扇好似好嘈- -(我唔係好識)

暴力扇好似好嘈- -(我唔係好識)
buddle1 發表於 2010-5-3 21:52

FAN CONTROLER,你知唔知係咩...........

回復 9# 神奇小冰冰

sor................唔知-口-'''