電腦消暑之散熱風扇贈與有緣人

參加辦法:
1.不限會員級數
2.每人只限選一款,先回post先得,回post時要全寫" item x"~例如你想要item 1,就回item 1,送完即止
3.如被人快一步選了,只可以另開reply post再選過,不可以在原來的post edit(會有時間check到的),以免混亂,即使在原來的post edit都唔算數。
4.如果自己打錯item 或任何資料上的錯誤,都算錯過左,要另開reply
5.比我知道係故意灌水的,我會扣分架

item 1-磨沙透明外框+磨沙透明紅色葉風扇
數量:2隻
spec:轉速好似1000rpm左右

item 2-怪雞14cm紅葉格仔框風扇,3pin
數量:1隻
spec:不詳

item 3-怪雞14cm紅葉格仔框風扇,4pin pwm
spec:不詳

item 4-silent 12風扇,3pin,係當年第一隻engineering sample,風扇貼紙都係我自己print出來貼的
spec:1000rpm

item 5-不silent的 12 pwm風扇,4pin pwm,咩都冇貼
spec:2000rpm

item 6-wing 12 pl風扇,4pin pwm,blue led,咩都冇貼,係用第一代wing風扇的外框的絕版sample
spec:1800rpm

item 7-wing 12 MT風扇,3pin pwm,white led,咩都冇貼,呢隻e.s.送埋出來就冇架喇
spec:pm問3e3e3e就知有幾過癮

3分鐘冷靜期~3分鐘後個POST開鎖

公佈名單:
item 1:mydaniel,Faye
item 2:少帥B
item 3:he02552402
item 4:nai8613
item 5:C-Leung
item 6:Alvin_Man
item 7:y031027

多謝大家支持~而家大家明白到一個好的連線速度是很重要的吧
我準備好晒後會pm以上的網友去a shop領取的了,a 費係5蚊,請自備!

item 7

item 7-wing 12 MT風扇

item 6

item 6 ,哎呀差樓上0.xx秒

參加辦法:
1.不限會員級數
2.每人只限選一款,先回post先得,回post時要全寫" item x"~例如你想要item 1, ...
tonychoi 發表於 2-8-2010 10:30 PM

item 6-wing 12 pl風扇,4pin pwm,blue led,咩都冇貼,係用第一代wing風扇的外框的絕版sample
spec:1800rpm

item 7

item 6