回復 29# ken9182002
我都係岩岩上到

回復 28# JLV1818

我都輕度中毒

回復  ken9182002
我都係岩岩上到
iamkit 發表於 2010-8-9 12:12

同自己油打個招呼先~~~HI
買到咁大火數,係咪遲D行SLI/CF先 ??

絶對認同 , 本來買左部$3000 吾洗既pc , for 打online gm
現在....去買$1500 粒u , $700 mb, $1xxx vga. ...
po52010 發表於 2010-8-8 16:39

絕對認同X2
3個月前買左部AII X4 630+2GB A-DATA 1333 RAM+US2H+400W牛+160GB HDD...
依家變左PII X4 B55+4GB OCZ RAM+GIGA US2H+5830HAWK+700牛+ 640GB HDD+ HYPER 212+...
真係.....得個箱,DVD同埋塊版之外咩都轉過哂-,-'
依家心思思想入粒1055T同埋H50...

回復 33# UKBBOY

我都想行CF T_T

回復 33# UKBBOY
Hi 你都post下你機箱 大家交流下
我係想sli不過依家咁熱

回復  UKBBOY
Hi 你都post下你機箱 大家交流下
我係想sli不過依家咁熱
iamkit 發表於 2010-8-9 14:39

舊相~~

回復 37# UKBBOY
比我整齊好多

回復 34# fai103

有b55 , 下個目標換箱先啦....都吾係貴...$1000~$1500 D箱都已經好OK

回復  UKBBOY
比我整齊好多
iamkit 發表於 2010-8-9 14:55

邊係喎不過可以參考吓小弟呢個post
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... 4300&highlight=

另外~~~V6GT睇落幾大舊吓,但係對比番你張圖,其實同VX裝左雙風扇差唔多大