有沒人識分聯力 14CM 風扇真假 ?

http://XXXXXXXXXXXXXX/item.htm?id=3379369916

佢個價真係好鬼死吸引, 有沒CHING 分析下佢係咪堅架

修改原因:請勿於散熱特區版面張貼任何含有銷售資訊的網站連結
修改By: 版主hkarmy01

聯力D扇基本同D一般貨色無咩分別

聯力跟機果d風扇真係麻麻

我都想換哂D跟機風扇~ 但找唔到D有LED 右好既.... WING14 都唔出LED

我都想換哂D跟機風扇~ 但找唔到D有LED 右好既.... WING14 都唔出LED
eqx 發表於 2010-10-19 11:11

換就唔換聯力線啦!普通貨色,cm都靚過佢

聯力風扇有乜好?

其實沒咩好~ 我只係想要有LED 同靜既14CM, 可以放入隻X2000F 度.
現在個CASE 沒咩色... 感覺唔多好~

我隻聯力14cm用左3個月之後有怪聲...

佢個價真係好鬼死吸引, 有沒CHING 分析下佢係咪堅架
eqx 發表於 2010-10-18 23:13

真唔真就唔咁講啦~~
不過LI121425BL-B4-A 係1200轉唔係900轉~~
有11 塊WING..唔係7塊....
貼紙都有分別

似A FAN 14CM 版~~唔知A SIR 會唔會訂D 番來~~
A SIR 幫訂既LI121425BL-B4-A

taobao既LI121425BL-B4-A

話說A SIR 幫訂都係HKD 80把~~

聯力風扇有乜好?
ken125111 發表於 2010-10-19 11:47

$80 14CM 有LED...仲要有1200轉...
鬼叫WING 14 冇LED=.=