終於可以換散熱

之前係到換左個機箱
而家想換番個HS
我粒u係x4 640 + 870-g45
我係個BLOS到測到粒U 41度
但因個AMD風扇實在太嘈 所以一心換左佢
我想要水平式的HS 我唔超頻的 唔想用塔式
so 散熱功能好過amd原裝就好 但風扇要靜
我見超頻三的hs 名字好搞笑 x鳥y鳥
唔太識揀 請師兄推介
budget:$200下(只hs)
想換埋散熱膏 mx-2好唔好? 人地話散熱唔錯,用完可以好耐都唔洗再塗

回復 1# 說不出的話

MX-2 成日都搵唔到,可考慮轉GC-2

cooler master vortex plus
用過唔錯, 不過就冇12cm咁靜
黃金見到特價$16X

回復 3# sada14

唔係太鍾意個HDT底
同要靜

回復  sada14

唔係太鍾意個HDT底
說不出的話 發表於 2011-5-14 20:34

>100 大部份都係 您最唔鐘意O既 hdT 啦 ! 買X Y 鳥 啦

回復 5# killer_queen

算,我都知大部係,但最少都要靜

仲有就係 . .裝咗個底您又睇唔到 o既 ! 何必因為偏見而唔用呢 ?

回復  killer_queen

算,我都知大部係,但最少都要靜
說不出的話 發表於 2011-5-14 20:42

超貧3 個d唔貴又換得把扇又或者整個 調速落去 (好多都送埋 TIM ) 就牛角扇都靜啦

http://XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX/i ... ab5871f18d58f48e447
上網睇到呢隻 香港有無得買 幾錢?

版主按:請勿於散熱特區張貼任何含有銷售資訊的網站連結
修改 By 版主 hkarmy01

唔該師兄
咁我就用超頻三果D 但用咩型號?
用平價的超頻三 再加wing12 會唔會好d