[散熱器] jonsbo CR-201 求求其開箱

小弟第一次打開箱文, 多多指教
四月尾心思思砌完部 R5 1600 就覺得佢原裝風扇唔太好睇( 其實都好過Intel 果個好多 )
由於小弟唔太話追求性能, 最後淘左 jonsbo CR-201 連 RYZEN 膠卡片 滿足下信仰追求

正式開箱, 普普通通咁啦, 有散熱器, INTEL 扣件, 仲有另外買既AM4 扣件( 聽聞可以問下老闆送唔送?)

四導管正正常常 咁啦, 不過佢竟然比少粒鏍絲!!!!! 痴線!!!

好彩,哥既機箱係水平放所以冇所謂啦
m... 撞一條RAM 位 唔用高RAM 就剛剛好的(目測 )
其實佢可以加錢變雙風扇, 不過我覺得唔需要

登登! 都ok 呀, 如果光D 會更好
各位師兄有其他 信仰好似可以訂造(5x$),
不過得紅, 白燈選擇
更正, 原來把CR-201  四針直接插入底版RGB/ 控制器係可以RGB的, 不過本人未有時間搞

多謝各位收睇

本身個樣係幾好J既
可惜唔支援2011腳

回覆 2# xrayhk2015
2011 腳太高檔 呢D 平民野唔support 好正常

面頭個張係貼紙

回覆 4# kmhei

運費加扣件都要25x$

回覆 5# franky7080
唔係貼紙呀

玻璃片來的

回覆  franky7080