[風扇] Arctic 12cm and 14cm PWN PST 風扇

今日上A Shop 買咗兩把 Arctic 14cm  PWN PST, 兩把 Arctic 12cm PWN PST
十分滿意, 14cm $82, 12cm $78 是有點貴. 但物有所值, 又大風又靜,仲要十年保.. 最驚喜保用可上 A shop. 唔駛唔知去邊到代理

多謝支持

多謝支持
A君 發表於 2018-9-23 13:54

貨品好, 服務又好.... 當然支持..

貨品好, 服務又好.... 當然支持..
macis 發表於 2018-9-23 14:45

仲話支持?
都冇買MX-4?

仲話支持?
都冇買MX-4?
sport 發表於 2018-9-23 18:26

我喜歡用silver-5, 因為耐用

我喜歡用silver-5, 因為耐用
macis 發表於 2018-9-23 18:31

Arctic Silver-5,咪即係MX-4,仲好過 Silver-5

Arctic Silver-5,咪即係MX-4,仲好過 Silver-5
sport 發表於 2018-9-23 19:00

老人家喜歡用舊野....

點解唔係白色扇葉

因為我見PWM PST CO先係黑扇葉

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - iOS(2.3.3)

點解唔係白色扇葉

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - iOS(2.3.3)
殘雲 發表於 25/9/2018 19:32

因為係新出的P系列,而非F系PWM版
連官網都未更新的。

點解唔係白色扇葉

殘雲 發表於 2018-9-25 19:32

好野來