[散熱器] 請問邊度仲有得賣 Thermalright AXP-100 Full Copper ?

行過黃金陽明正都唔見有,唔知香港仲有冇舖返哩個牌子?
諗住試下用哩隻唔用風扇入細箱睇下掂唔掂,先謝各位~

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60030&snA=502507

Thermalright AXP-100

d70cd23f0748076f6a1b44dd5ecd705c [1280x768].jpg

全銅六導管

94716ac3f240319bb93e3bb25fd2027c [1280x768].jpg

淘寶啦

行過黃金陽明正都唔見有,唔知香港仲有冇舖返哩個牌子?
諗住試下用哩隻唔用風扇入細箱睇下掂唔掂,先謝各 ...
saltypigleg 發表於 2019-1-22 13:10

差不多我會選擇Noctua

不過唔知你限高幾多

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - Android(2.3.4)

回覆 3# kofz

諗住裝落 InWin Chopin,AXP-100 走風扇應該啱啱好頂到盡,如果搵唔到先買貓頭鷹,唔該你先~

淘寶啦
ken125111 發表於 2019-1-22 16:38

就係唔想淘吖嘛
    Anyway, thanks !

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆 6# kofz

你唔講都唔知,原來新蛋有咁多選擇,唔該晒~

Thermalright 香港冇左代理
佢隻散熱膏都是頂級日本野

淘寶啦 有隻近似既做緊12X-16X 仲要品質OK

https://detail.tmall.com/item.ht ... skuId=3488520779122

我諗同原裝爭1-2度到

淘寶啦 有隻近似既做緊12X-16X 仲要品質OK

我諗同原裝爭1-2度到
devilcat1 發表於 2019-1-27 05:28

哩款好似 ashop有賣