回復 20 #hoyin0116

你用黎裝SSD定係HDD? 如果SSD就咁掛係旁邊就得!

另外,V21除左旁邊有3個2.5吋架外,機底火牛旁邊都有HDD架可放3隻2.5/3.5吋HDD/SSD, 都唔夠你放?

回覆  大和雅也

ching咁快買左U12A? 請問大概咩價?
謝謝!
waifan 發表於 2019-4-12 22:59

遲D好似話有NH U14A
U14S厚板

Amazon 約800蚊
crackong 發表於 2019-4-12 23:49

太貴啦
U12A係屈暴力扇
D15S平成2百幾
有12CM扇多真係唔錯選擇

回覆 19# crackong

香港某C FB話有, 唔知係咪同US差不多價

太貴啦
U12A係屈暴力扇
D15S平成2百幾
有12CM扇多真係唔錯選擇
IOWA 發表於 2019-4-13 12:10

我都覺
U12A 連兩隻A12 扇所以好貴
D15S 平d 性能又好d
除非鐘意U12A 個樣或者有空間限制, 否則都係D15S 好些少.

我都覺
U12A 連兩隻A12 扇所以好貴
D15S 平d 性能又好d
除非鐘意U12A 個樣或者有空間限制, 否則都係D15S  ...
crackong 發表於 2019-4-13 20:38

如果15s配多把風扇就15s強d?

如果15s配多把風扇就15s強d?
lineage33 發表於 2019-4-14 02:51

單扇D15S 性能本來就已經比 雙扇U12A 強.

單扇D15S 性能本來就已經比 雙扇U12A 強.
crackong 發表於 2019-4-14 07:18

雙扇D15S/D15只係比單扇D15S強1度左右

回覆 24# waifan

Jumxo 網上報價Noctua 貓頭鷹 NH-U12A CPU Fan        HK$ 780

回覆  waifan

Jumxo 網上報價Noctua 貓頭鷹 NH-U12A CPU Fan        HK$ 780
andy_fung 發表於 2019-4-15 18:54

好貴 會唔會有 無風扇版

via HKEPC Reader for Android