[散熱器] M2散熱

最近換咗個M2 ,但當衫無加散熱
宜家想加返? 想問係咪一定要拆返開先得,有無D可以就咁加係個面上面架?

如果無..咁無無法啦 唯有重裝個個WINDOW 10

有無邊隻推薦??

THX

最近換咗個M2 ,但當衫無加散熱
宜家想加返? 想問係咪一定要拆返開先得,有無D可以就咁加係個面上面 ...
XFX-ISSA 發表於 2019-10-4 15:26

核突d 自己加個吹南橋晶片的小風扇上去啦

唔怕跌咪直接搵條索帶扎住先

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

裝拆M2唔洗重裝Windows喎

有 D 係就咁痴上去
有 D 係全包

全包當然要拆啦

拆條M2出黎,慢慢裝好heatsink,插返去就攪掂,唔洗重裝Windows

下...原本拆咗個window都仲係到?

咁我買個好樣D裝先
唔該晒呀CHING
好開心......因為唔想再裝多次啦

下...原本拆咗個window都仲係到?

咁我買個好樣D裝先
唔該晒呀CHING
好開心......因為唔想再裝多次 ...
XFX-ISSA 發表於 2019-10-5 15:38

你唔識分拆 or 刪
都唔係刪M2.SSD既data個window當然仲o係度
而家係拆M2.SSD安散熱片, 拆完裝返落去咪用得囉
除非你唔用散熱片直接用風扇咪唔洗拆, 不過要DIY

定係你塊板原本就有M2.SSD散熱器?就咁裝返上去咪得囉

你唔識分拆 or 刪
都唔係刪M2.SSD既data個window當然仲o係度
而家係拆M2.SSD安散熱片, 拆完裝返落 ...
010 發表於 2019-10-5 18:42

真係喎 唔太識分

塊板無架
我見裝完個window 行成47度都好熱 先有咁打算後加一個
如圖:
咁我甩開條M2時 會唔會無晒DATA要重裝個window架CHING?
SORRY 表達得麻麻

真係喎 唔太識分

塊板無架
我見裝完個window 行成47度都好熱 先有咁打算後加一個
如 ...
XFX-ISSA 發表於 2019-10-5 19:35

唔會