樓主cap幾張HD圖來睇睇丫~~~~

我係高登樓上, 中央田專賣 mon 那個鋪隔離間 Comp 乜鬼買 ~
我買親 mon 都係幫襯佢...  

全高登都寫住同個價....  $4390 ... 不過可以講價的...   我比 $42xx

我搵到編講 IPS / VA / TN 的分別, 寫得好好
http://dcuser.net/others/lcd-mon ... -ips-lcd-panel.html

個 240PW 靚到爆! 特別係睇相和睇戲, d 陽光 / 漸變色 的畫面, 比我個 Samsung 電視靚好多!

間舖係compumaxk
我都係果度買
but @ $37xx

原帖由 alan328 於 2009-3-11 14:55 發表
我係高登樓上, 中央田專賣 mon 那個鋪隔離間 Comp 乜鬼買 ~
我買親 mon 都係幫襯佢...  

全高登都寫住同個價....  $4390 ... 不過可以講價的...   我比 $42xx

我搵到編講 IPS / VA / TN 的分別, 寫得好好
http://d ...

恭喜恭喜~
我都係果間買~
d色真係好正,
樓主你睇d快畫面有無tearing 問題?

原帖由 shingfd 於 2009-3-11 15:42 發表
間舖係compumaxk
我都係果度買
but @ $37xx

咁平-.-幾時buy家~

原帖由 cax12 於 2009-3-11 16:38 發表

恭喜恭喜~
我都係果間買~
d色真係好正,
樓主你睇d快畫面有無tearing 問題?

有呀 ~  打 winning / 睇戲都有, 我估係個 60Hz / 59Hz 問題 ...  轉過幾次 60 > 59 > 60 > 59 ... 試左幾次之後又好似無左tearing 問題

原帖由 backspace_hk 於 2009-3-11 16:33 發表
the cat very cute wor...

牠下個月一歲生日 !

原帖由 link520 於 2009-3-11 16:39 發表

咁平-.-幾時buy家~

初初出時係哩個價的...  後來加到 $3990 ...  之後仲要加到 $4390  

原帖由 alan328 於 2009-3-11 17:30 發表

初初出時係哩個價的...  後來加到 $3990 ...  之後仲要加到 $4390  

我最早期最平攞過$3600, 不過依家冇可能嚕, 好在o個時都幫幾個朋友仔出左, 經濟唔好, d野仲越賣越貴....