新買BENQ E2400HD經常開機黑屏(維修完畢用得好開心) ~~~~

一開機黑色無畫面,但係部機run緊(有入windows聲),換display card都係咁,
有時拔下條vga線插過會無事,但係now已經唔得.我真係忍無可忍,買benq真係
on 9
  BENQ

原帖由 hgc 於 2009-3-23 00:36 發表

又一個苦主

有其他 C HING係咁咩

原帖由 hgc 於 2009-3-23 00:38 發表
好喇,平時叫人買benq mon既人拿林出場啦

平時叫人買 苯蕉 既人一定會話:
"我冇事wo, 樓主唔好彩姐"  或
"我都有事, 但 苯蕉 既維修真係好, 一整就掂, 下次一定會再買"...

只可同樓主講, "平野冇好" 啦.....

原帖由 rcyw 於 2009-3-23 00:49 發表

平時叫人買 苯蕉 既人一定會話:
"我冇事wo, 樓主唔好彩姐"  或
"我都有事, 但 苯蕉 既維修真係好, 一整就掂, 下次一定會再買"...

只可同樓主講, "平野冇好" 啦.....

:funk:  OH! TOO BAD

你買笨Q買得平唔平?   笨Q多數賣山寨價, 隨時買到山寨貨....
去換mon LA , Good luck to you if choose 笨Q again ...