買22"mon問題!!請指教!!!

我想買個22"有hdmi既mon~
我就睇左幾款~但係唔知邊隻好!!
麻煩大家比下意見丫~~
我係用GALAXY GF9800GT 512MB DISPLAY CARD!!

Philips 221E1HSB       $1590
LG W2261V-PF           $1670
VIEWSONIC VX2260WM         $1480
BENQ E2200HD           $1499

呢幾款邊款比較好呢??
同埋邊款有內置SPEAKER??
除左呢4款~CHING仲有冇其他好介紹??
THX

benq肯定唔要...

不過你都未講主要用途...

原帖由 46515324 於 2009-3-30 18:59 發表
麻煩大家比下意見丫~~
我係用GALAXY GF9800GT 512MB DISPLAY CARD!!

VIEWSONIC VX2260WM      ...

Viewsonic -- my choice

如果只係呢幾隻度揀, 1st choice一定係LG W2261V-PF

你自己落場睇實物(買mon一定要做嘅功課)就知...
如果佢係16:10, 我已經肯定買咗...
不過都有d人嫌佢盞紅色led喎...

原帖由 hgc 於 2009-3-30 19:54 發表

買乜mon都好,千期唔好買笨Q

How about Acer?

原帖由 46515324 於 2009-3-30 18:59 發表
麻煩大家比下意見丫~~

VIEWSONIC VX2260WM      ...

P記,lg,v仔都值得唸唸~
不過個人黎講覺得質數比較穩定個人就一定推介p記同lg喇~
至於笨蕉....唉....我唸唔洗我多講lo~我唸唔洗錢送比我都要唸唸...