[不幸]今日係電腦節入左隻philps190sw9..圖片上傳[已解決]

現況:師父上左黎幫我夾番正斷左果條野..依家插到dvi仲0死0光so far so good..但師父都照幫我report番去可以換..搞到依家又唔知換唔換好..驚換左個有死點光點既番黎..如果佢拎黎個mon有死/光點..我又唔好意思同佢講唔要

因為電腦節既關係..問佢有冇得即場試..都係冇

但係個sale話包3點死,光點,中間冇死,光點.之後買左

番到屋企..開黎睇..發現後面個dvi插有個位斷開左..真係.. .

依家仲驚緊唔知會唔會冇保..話我人為破壞

所以我依家唔開黎用住..怕佢check到我幾時用過再挫我自己整壞

依家好擔心..小弟學生仔..冇左成千銀真係欲都赤埋

以下..電話相機..影唔到細節野..但係你見到dvi轉頭中有一個位冇左個孔..就係果個位..有塊野斷左所以遮左果個孔位

紅色圈住部分斷左..室住左隔離個孔..所以dvi插唔入

原帖由 danny124 於 2009-4-11 23:19 發表
因為電腦節既關係..問佢有冇得即場試..都係冇

但係個sale話包3點死,光點,中間冇死,光點.之後買左

番到屋企..開黎睇..發現後面個dvi插有個位斷開左..真係 ...

另外一問:philips售後服務好唔好嫁 ..有冇巴打有經驗..分享下

咩叫做「有個位斷開左」?
可唔可以影相上黎睇?

唔怕ga~同佢講話換過個,現場都無比你試,返到去打開有問題當然有得換~

原帖由 哈哈人 於 2009-4-11 23:58 發表
唔怕ga~同佢講話換過個,現場都無比你試,返到去打開有問題當然有得換~

影相上黎先

如果真係人為,去到都冇用.....

原帖由 danny124 於 2009-4-11 11:20 PM 發表

另外一問:philips售後服務好唔好嫁 ..有冇巴打有經驗..分享下

係同返賣比你果間店講~

最好盡快去同佢講...
咁樣有得理論....因為冇開箱check過

看不太清,左邊個斷掉了?

影不影響使用啊?

原帖由 nbwch 於 2009-4-12 00:37 發表
看不太清,左邊個斷掉了?

影不影響使用啊?

我都唔敢試..越搞越衰..到時真係保都冇得保:funk: