本人想買FULL HD LCD 顯示器要25吋以下,有沒有好介紹?

本人已去了電腦商場看,只知道只有philips、acer和benq有full hd 電腦芒賣;請問還有沒有其他牌子選擇? 最好可以玩到ps 3 和 xbox 360 thank you

係去邊個電腦商場?

講真依家差不多咩牌子都有 FULL HD電腦芒
玩 PS3 / XBOX 360 要留意有冇 HDMI 輸入

回覆 2# 的帖子

不是呀!25吋以下既!我只知道只有這幾隻牌子。

其他的好似沒有例如lg,viewsonic

ps 3 我知道有

xbox 360 好似有

原帖由 hgc 於 2009-4-12 15:00 發表

viewsonic22''/24''
lg 22''/23''/24''
都有full hd喎,你聽邊個講
1920X1080就係full hd
http://www.lg.com.cn/front.produ ... oductId=cp100002746
http://www.lg.com.cn/front.pro ...

反以好少見到唔係hd既係腦場出現,你講冇hdmi既mon都仲大把
我用緊v仔既22吋都玩跟x360,仲有我果個係行1920x1080 full hd1080p

原帖由 F50 於 2009-4-12 14:55 發表
不是呀!25吋以下既!我只知道只有這幾隻牌子。

其他的好似沒有例如lg,viewsonic

ps 3 我知道有

xbox 360 好似有

你去黃金睇...?隻隻牌子都差唔多有full hd wor

樓主講得無錯,腦場大鋪只SHOW這幾個牌子。

最關鍵係樓主可以俾幾多錢。
要16:9 定16:10....................
對TN PANEL 有無恨的廦好

回覆 7# 的帖子

上限是$2000
16:9

回覆 8# 的帖子

黃金和灣仔我找不到三*,LG,VS,topcon FULL HD