繼 Topcon 後到 Olevia 出 22" iDTV

又係錄得同播 RMVB .....唔知會唔會表現好o的呢? 

來源:
http://www.qk123.com/archives/6882

Full HD or not?

$3680...

買佢部32"Full HD好過 $3990

原帖由 rudi 於 2009-6-9 00:23 發表
$3680...

訂價唔係咁低能呀
37" 唔係idtv 又係 3990.....咁既環境, 咁既牌子想加價.....

原帖由 rudi 於 2009-6-9 00:23 發表
$3680...

要留意番型號同需要

因為個內置雞仔盒唔係同一個OEM
新出果D type
可以當USB HDD media player 用
連RMVB 都播得

olevia唔係不嬲都有22" iDTV?
不過呢個係新model

其實iDTV方面olevia叫做做得都唔錯丫
細尺吋iDTV泥講佢都算係數一數二o既牌子
如果可以好似某d牌子o既STB咁可以直接read network files咁就正

當然定價太高啦

如果可以落到2k就好吸引(遙遠...)

topcon 22" idtv 可以錄 可以播rmvb 好似都係賣緊二千幾wor
why this so expensive 分分鐘 係同一間廠 oem 添...

原帖由 用尸名 於 2009-6-9 09:06 發表

訂價唔係咁低能呀
37" 唔係idtv 又係 3990.....咁既環境, 咁既牌子想加價.....

37吋賣3990 果部都係idtv 不過係1366x768

原帖由 tsz832000 於 2009-6-10 00:32 發表
37吋賣3990 果部都係idtv 不過係1366x768

sorry, 記錯
補條 link 32" idtv $3990
http://www.getjetso.com/forum/thread-315544-1-1.html

如果我有位放, $3680 買一個 22" mon 另砌多部電腦又如何, 會唔會效果好d呢