我都好想知., 但係見d人買呢部都唔係打機多...

回復  kelvin511
我見呢部都幾抵買,但我多數用黎打機,所以先上黎問下
同埋之前已經想買,果時又係驚打機唔 ...
neilyeung 發表於 2010-8-6 15:22

我都有諗過U2311H.,  不過我打機多唔係好o岩用
打機都係 TN 好D, 呢部好似玩畫面多...
我睇緊 LG W2261V-PF, LG E2250V & Samsung BX2250...睇下有冇興趣...
都係打算呢2日買...仲諗邊部好(3選1中)...

已經有TN既MON,而且我有時會則身睇mon,所以我先想買個ips
neilyeung 發表於 2010-8-6 19:50

睇完video., confirm 左買邊隻未...
我見官網有2211h., hkd1650 有貨...
send 比我睇下好嗎

dell U2211H & U2311H
如果唔用dp 出., 用dvi 出, o甘係咪都係可以出到1080 呀...
之前聽其他人講., 話 hdmi 線出 1080P, DVI 線出720P,
我張DISPLAY 冇HDMI , 冇DP., 只有DVI & VGA...
出唔出到1920X1080 呀

THANKS

Video Uploading....
isaaclau 發表於 2010-8-7 14:05

thanks.,
waitting u

just uploaded one....you can have a look
isaaclau 發表於 2010-8-7 14:31

THANKS

架車過隧道時, 前車尾燈(紅燈)好長, 反應時間太長關係, 變左一條紅線

回復  kelvin511

nonono...this game is like this...check the game, it's called Racer 7.....

t ...
isaaclau 發表於 2010-8-7 15:04

thanks for share..
    真係., sorry., 冇玩ps3...
即係呢部打機冇問題..