23" ~ 24吋MON, 請幫手揀.

VIEWSONIC VX2433WM
LG W2353V
SAMSUNG P2370H
DELL U2311H
PHILLIS 244E1SB

打開機, L4D, 一般PC GAMES咁
有CHING建議我買W2353 / 2433WM
但真係吾知邊款好...大家分享下, THANKS :)

回復 2# wawawa

SORRY
BENQ暫时未作考慮
THANKS.

i suggest vx2433 朋友家中用得很好 同埋平d
只係個power led 燈比較光 最好用貼子貼左佢 ...
norai 發表於 2010-8-7 23:33

哦
其實我傾向LG W2353多點
NORAI兄, 有無見過W2353質素如何?
因為好多HKEPC CHING都買左W2353, 仲話好正咁
搞到我吾知點揀

多謝大家意見
感覺上, LG W2353V 好過VIEWSONIC VX2433WM
, 吾知仲有無CHING分享意見?

VX2433WM 幾錢?
我都想買黎for movie
faywing999 發表於 2010-8-9 00:13

係格價網見COMPUMARX 6月做過$1370! 而家真係吾知, 等知情CHING報價...   

買MON唔好用感覺買錯自己後梅
親身去睇DEMO 好過

我自己用幫人買VIEWSONIC 貪呢隻牌子出3D比較靚同顏色 ...
eric196511 發表於 2010-8-9 00:24

因為我眼力差, 又有紅綠色弱, 肉眼好難分清邊款好...
所以要借大家經驗, 哈哈, 當然我會去腦場睇睇先.
即係LG W2353 既色無咁真實?

哦 聽日去黃金睇下U2311H/ W2353V/ VX2344WM先, 多謝大家意見!

琴日去完黃金高登睇MON, 小弟真係分吾出LG W2353V, DELL 2311H, VIEWSONIC VX2344WM有咩大分別, 可能就咁睇, 無叫店員特別播影片比較.
本人傾向U2311H多, 因為未用過EIPS PANLE, 但要等99開團, 又好心急想早點買, 團購既話, 以1750價錢, 分分鐘有4YRS保.

DELL U2311H 係包0光3死?
1光/4死就可以換?

回復 31# faywing999

係COMPUMARX問過, 賣1800, 應該跟DELL保3年, 但要小心, 因為COMPUMAX係DELL買落先, 咁可能保養會少左.