睇730講aoc e2243Fw仲薄過iPad, 各位師兄點睇??

之前比完csk整, 家下又黎過,
廢事再整, 買新算, 報紙話全球最薄, 好似幾正, 冇HDMI
定有其他更好??

其實買22"定24"好d?? 想要16:9, 睇片冇黑邊, 已有桌面speaker

尺寸嘅問題好睇個人需要同錢
有啲人可能19"已經足夠又有啲人27"都唔足夠
有錢身恨又話自己個24"mon好細換個32"用住先

d制同插頭係曬個座度,又係一體化設計,仲要外置火牛,所以先咁薄
但價錢又唔係好貴.都幾抵玩

請教下咩叫csk?

尺寸嘅問題好睇個人需要同錢
有啲人可能19"已經足夠又有啲人27"都唔足夠
有錢身恨又話自己個24"mon好細換個 ...
eric196511 發表於 2010-10-10 09:08 PM

咁性價比呢? 我見多數19.20.22差唔多價, 但24就同22差幾舊水以上

d制同插頭係曬個座度,又係一體化設計,仲要外置火牛,所以先咁薄
但價錢又唔係好貴.都幾抵玩 ...
hihihellohihi 發表於 2010-10-10 09:41 PM

外置火牛:funk:? 唔係掛, 咁米好外眼

外置火牛? 唔係掛, 咁米好外眼
outdate怪魔 發表於 2010-10-11 00:47

新個d主打超薄身的led mon大多都係外置牛

AOC這系列超薄LCD反應都係5ms的,
還有就是電源和訊號線都是插在機座的正後方(横插式)
如果你的電腦檯是貼在牆邊,芒的電線會被牆身頂著不能貼近
aoc lcd.jpg

AOC這系列超薄LCD反應都係5ms的,
還有就是電源和訊號線都是插在機座的正後方(横插式)
如果你的電腦檯是貼在 ...
kkepic 發表於 2010-10-11 01:32 AM

:funk: 個設計逼人掛牆
咁有冇其他介紹 仲以為抵玩, 我個位掛唔到牆加上又係貼住

個設計逼人掛牆
咁有冇其他介紹  仲以為抵玩, 我個位掛唔到牆加上又係貼住 ...
outdate怪魔 發表於 2010-10-11 02:03

前幾個post $999個款aoc