7年前的產物有冇得整(壞背光)????

如題.....
mon 冇光...某角度睇到有圖有字.....
唔知有冇得整....整既話唔知岩唔岩成本效益???????
我見15"出邊都好似系$500-$700左近

你隻mon本身幾大?

出面冇15" 全新mon賣

最平19" 16:9 ~$599-699

你隻mon本身幾大?

出面冇15" 全新mon賣

最平19" 16:9 ~$599-699
kmb3av188 發表於 2011-5-31 20:16

我本身買24" 我盲系見唔知15"定19" 方形mon賣.....睇下舊果d有冇得整

我本身買24" 我盲系見唔知15"定19" 方形mon賣.....睇下舊果d有冇得整
yokosky1 發表於 2011-5-31 21:31

20" 方形mon  DELL 有賣
http://accessories.ap.dell.com/s ... topic=monitorbysize

yokosky1 發表於 2011-5-31 21:31

咁你舊果隻幾多寸先得架...

其實15"以上既mon,都有2支光管以上

真係燒光管既機會唔會大得過燒高壓/電源板///

回復 1# yokosky1

樓主如果唔係有某原因(eg 位置,工作環境等),而一定要用整返黎用,都係見意樓主買過隻吧,我估維修費平極都要2~3百,我之前有部eepc唔小心跌爆左個mon,成個換要成千,雖然同你個case有小小唔同,不過都係想比個參考你~~

出面賣19" 16:9都只係$699
仲買15"?

出面賣19" 16:9都只係$699
仲買15"?
KinChungE 發表於 2011-5-31 22:46

電腦棹小.....有得平整想整返黎用

電腦棹小.....有得平整想整返黎用
yokosky1 發表於 2011-6-1 15:32

分分鐘整都要收你幾舊水
未計配件﹐寨人工都可能一二百
不如加多小小買過隻

如題.....
mon 冇光...某角度睇到有圖有字.....
唔知有冇得整....整既話唔知岩唔岩成本效益???????
我見15" ...
yokosky1 發表於 2011-5-31 20:01

你打算出最多幾錢去整先?