有無人買左PHILIPS 32pfl9705h??

以我賣PHILIPS / 用PHILIPS 野咁多年, 你買佢最頂級款係無乜問題

佢D 問題多數係入門身上

電視 : 37PFL5603d 波蘭造, 08 到以家
mon: 170x6 , 五年仲用緊(以家係舅父屋企服役)
Speaker :  MMS321
HeadPhone: SHE 9550 / SHG8050

你部電視正野!!

無知的人太多, 飛利浦好多專利, 唔好睇少荷蘭班友!!!
單單係動態補償呢個技術已經領先其他廠十年, CRT 年代已經提出
SONY 買左返黎變成MotionFlow!!!

二來類比Tuner 佢又係最出色, 佢個類比接頭比其他牌子清幾多倍
幾年前我做緊電器鋪, 有次我地試機, Philips 37 FHD 同Sharp 37 FHD都係新到
Philips 行色差, Sharp 行HDMI , 同一部BD 出兩部電視
咁岩有個客行個, Sharp Fans , 係咁話無可能Philips 靚過Sharp
我地話岩岩開, 未SET過 ! 佢唔信!
我就俾埋兩個搖控佢自己玩, 佢都係SET 唔到Sharp 靚過Philips

呀~THX~
不過個價就貴左D,最好笑一點,我係公司俾人串話買左PHILIPS!!
重有其他好笑野呀,話出唔 ...
dirtyman1984 發表於 2011-10-10 11:48 PM

師兄,部機好正,一出果時我都想入(當時要$18000),請問現在賣幾多錢?

無知的人太多, 飛利浦好多專利, 唔好睇少荷蘭班友!!!
單單係動態補償呢個技術已經領先其他廠十年, CRT 年代 ...
公義何在!!!! 發表於 2011-10-11 00:09

個倍頻,最正真係飛記

呀~THX~
不過個價就貴左D,最好笑一點,我係公司俾人串話買左PHILIPS!!
重有其他好笑野呀,話出唔 ...
dirtyman1984 發表於 2011-10-10 23:48

D人應該話最正係買三叔

D人應該話最正係買三叔
符碌 發表於 2011-10-11 13:53

三叔係sharp 到細節都無埋