[操作疑難] [求助] 張枱唔夠深,放Mon會太近自己,有無VESA支架推介?

如題
張枱唔太深,大約50cm左右
依家D Mon(連Mon座)又出得好厚,令個Mon好近自己

有無人會買個VESA支架,取代Mon本身個Mon座,等個Mon貼牆D?
想有咁貼就得咁貼
盡可能避免wall mount (因為要鑽牆,想避免)

有無師兄又係有呢個問題?
有咩VESA monitor stand好用?
求推介/意見.....謝謝

換支架唔會有太大分別 支架都有厚度
不如直接坐後D

換支架唔會有太大分別 支架都有厚度
不如直接坐後D
andykmccc 發表於 2017-7-23 18:24

咁個人會更加離開張枱

好簡單, 唔想鑽牆加隻升降臂, 不過要睇你張枱支唔支撐到, 同埋就係budget問題, 搞搞下可能都幾舊水到1千銀

好簡單, 唔想鑽牆加隻升降臂, 不過要睇你張枱支唔支撐到, 同埋就係budget問題, 搞搞下可能都幾舊水到1千銀 ...
iloveps2 發表於 2017-7-23 20:53

我諗緊呢類產品, Vesa Stand

我諗緊呢類產品, Vesa Stand
cherry_hinz 發表於 2017-7-23 21:17

我就係講緊呢種 你睇左幾錢左右

我就係講緊呢種 你睇左幾錢左右
iloveps2 發表於 2017-7-23 21:22

未知,我都係上網睇only
我都只係估緊深水埗搵呢D最集中  都係行下黃金  鴨寮街咁上下
唔熟"架步"   估估下
到時去睇

有無師兄知呢D貨  去邊度睇最易?

回覆 7# cherry_hinz

唔知 都係去ssp架啦
我之前同你差唔多情況 所以先分享下
主要係budget , 唔好以為好平
舊野可能成5-7舊水
同埋你個mon幾大, 太大太重又要再買靚d

回覆  cherry_hinz

唔知 都係去ssp架啦
我之前同你差唔多情況 所以先分享下
主要係budget , 唔好以為好 ...
iloveps2 發表於 2017-7-23 21:33

咁你最後買左乜

回覆 9# cherry_hinz
最後係個friend公司買左隻夾住張枱既升降臂 因為要支持40吋電視既關係, 埋單好似7定8舊幾水