[操作疑難] DELL mon

update: dell已經回覆可以幫我換mon

多謝咁多位ching關注同幫忙!

dellllll

客服已回覆,原來要儲齊6個黑點先有得換。

想問下ching們我上圖個黑點算係一點?因為係到正個mon中間,都幾礙眼...

如果真係唔換可能要換新Mon了....

客服已回覆,原來要儲齊6個黑點先有得換。

想問下ching們我上圖個黑點算係一點?因為係到正個mon中間,都 ...
tompkyou 發表於 2019-1-10 15:17

上面係4個死點, 光班+灰點

如果係ASUS一早換左比你

你要再惡一些先會理你, 可以準備定投訴海關

上面係4個死點, 光班+灰點

如果係ASUS一早換左比你

你要再惡一些先會理你, 可以準備定投訴海關 ...
gn01119056 發表於 2019-1-10 15:46

佢話維修部已經用咩4K放大睇,淨係睇到1個黑點。。。

我第一次壞 mon,都唔知點好,係正中間

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - Android(2.3.4)

你叫佢食屎啦
係中間一粒都唔可以有

你叫佢食屎啦
係中間一粒都唔可以有
mooninman 發表於 2019-1-10 15:51

中間真係打機睇電影睇到人都癲。

唔知係唔係因為過左3年保 dell 唔想 so 我。

我已經send 左放大圖俾佢地,等緊回覆。

死都唔肯保我都冇計,唯有轉過第2個牌子。

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - Android(2.3.4)

dell 計1 光點 6 死點...
佢唔想同你保咪同你玩文字遊戲

你呢到以經夠6粒 pixel 啦

dell 計1 光點 6 死點...
佢唔想同你保咪同你玩文字遊戲
pk5052tk 發表於 2019-1-10 16:02

岩先佢地電話覆我話係6暗點,我有電話錄音