淘 samsung 電視遙控器問題

部 samsung 50" 4K TV remote 吾見左,想淘返個。係咪要淘同一款定求其一個都 ok. thx.

原裝吾見果個:(掣太小同掣太細覺得吾好用)

淘寶有好多款,係咪求其一個都用到? 自己prefer 買多掣果d

是但搵到電話有紅外線都得啦

是但搵到電話有紅外線都得啦
siuhung 發表於 2019-2-11 13:29

老人家用(80樓上),屋企有同老人家住會明!

鴨記買 40蚊

via HKEPC Reader for Android

你果款似係智能款, 買機果時係咪會跟埋多一個傳統好多掣既遙控器 ? 鴨記有D傳統款代用, 賣得好平, 唔駛淘喇.  我屋企一部32吋, 一部22吋三叔電視壞左都係買佢, 4K50吋就未試過, 唔知得唔得.

部 samsung 50" 4K TV remote 吾見左,想淘返個。係咪要淘同一款定求其一個都 ok. thx.

原裝吾見果個:(掣 ...
372366 發表於 2019-2-11 13:12

幾年前我淘咗個番黎,諗住代替我有問題嗰隻,後來整番好舊嗰隻(按鍵撳得多問題,已永久解決),呢隻只係試過,用都未用過,你要就攞去喇,反正唔多值錢

應該同廠牌都係同一組code

日本城都有這些代用的電視遙控器賣~

原裝吾見果個:(掣 ...
372366 發表於 2019-2-11 13:12

你最好講埋個電視型號比個賣家,佢地賣開自然會幫你配