有無師兄用緊Dell U3419W

各位師兄,你哋有冇人用緊Dell U3419W?
有冇人可以有用後感俾到小弟 因為準備入手
灣仔電腦城做到$7500 ,但我上網睇Amazon都係 $820美金,我想問你哋係咪有好多人都係Amazon都買?
因為未試過,所以想請教下大家個流程係點樣 係咪都係三年全保養?

Amazon:https://www.amazon.com/Dell-34-I ... 3419w/dp/B07HB3ZX9F

有無去Dell 網問最平報價呀

via HKEPC Reader for Android

有無去Dell 網問最平報價呀

deltax 發表於 2019-2-16 22:04

huh?? 即係點呀?
我以為Dell網上面係實價黎

回覆 3# wood_0220
揾 online sale
email / chat 會俾到特別 offer

另外,買 dell mon 可以留意下新旦有無做 promo
今年年頭我捕到 3417w 做 promo USD499 運要HKD8xx
埋單五千頭,送到屋企,平過香港買成千幾蚊
再轉埋香港保,保到2022三月

問左Dell , $7199.
佢話包0光點但6點死點先一換一

我唔記得左, 電腦城係唔係包0光0死

我唔記得左, 電腦城係唔係包0光0死 ...
wood_0220 發表於 2019-2-18 13:20

想問下$7199個價係咪打去sale hotline度問架? 還是有指定sales 先offer到哩個價?

回復 4 #kinx80

請問點做香港保

我唔記得左, 電腦城係唔係包0光0死 ...
wood_0220 發表於 2019-2-18 13:20

你上網同佢chat 佢會quote 俾你的

你上網同佢chat 佢會quote 俾你的
wood_0220 發表於 2019-2-19 12:20

以前Dell網購都係明碼實價, 時不時仲做下大割引. 而家好似東門服裝鋪咁, 開高好多預你還價, 唔識還既人硬食貴價

回復 kinx80

請問點做香港保

clliu 發表於 2019-2-19 11:48

ownership transfer
填 web form 等三至四星期