請指教 55" TV 有冇 BEST BUY

行過下深之都 SHOW 出嚟 ,  SKYWORTH 畫面 好似仲好過 SAMSUNG 咁

回覆 1# killer_queen

Skyworth OLED?

回覆  killer_queen

Skyworth OLED?
wklie 發表於 2019-7-30 17:07

寫住 4K 咁 . . . 好似唔覺寫住 OLED

寫住 4K 咁 . . . 好似唔覺寫住 OLED
killer_queen 發表於 2019-7-30 18:22

我都用緊 Skyworth OLED (因為個時港行重平過國行 L 豬 OLED 唔少, 粗粗地試下).

如果部 demo 機係 OLED, 更係秒殺三叔 VA LCD 啦

大陸版PHILIPS OLED 都唔駛一萬.
放倒55 買OLED 正D

想問skyworth 行貨邊度有得賣

買左sony, 點知 samsung 手機push 唔到D 片上去.. 頂..
Kznx7dt6 發表於 2019-8-3 11:40

平時PUSH 到o既咩 ? 唔係GOOGLE GLASS ?

大陸版PHILIPS OLED 都唔駛一萬.
放倒55 買OLED 正D
Frings 發表於 2019-8-1 14:12

OLED 查實正喺邊 ?

我都用緊 Skyworth OLED (因為個時港行重平過國行 L 豬 OLED 唔少, 粗粗地試下).

如果部 demo 機係 OLED ...
Miipp 發表於 2019-7-31 11:01

咁俾你重選 亦然會係 SKYWORTH 嗎 ?