請問而家啲電視係咪全部有內置機頂盒功能!

如題!  屋企機頂盒壞左,部電視琴日有畫無聲可能壞埋喇叭
雖然自己唔睇電視,但屋企人要睇
而家新電視係咪全部都唔需要再買機頂盒直接插白色電視線就接收到?

係.香港買更加一定系.我用大陸機都得.但好似出簡体説明.

係.香港買更加一定系.我用大陸機都得.但好似出簡体説明.
Harwood 發表於 2019-9-16 07:25

諗緊預算3千內上淘實買定在香港買行貨好,同一價錢在香港只能買到1080P,如果上淘寶就可以買到4K
唔知現在香港買電視幾多年保,係咪有事既時候有保等於無保果味野,如果係咁同上淘寶買當水貨用無分別
試過淘寶買手機,電腦MON感覺還可以,暫時未中伏。未試過淘電視機,唔知中伏機率高唔高
如果3千內4K上淘寶可以買到邊部比較好,支付寶上限3千只係普通帳號,無身份認証
香港4K行貨都見到有堆$3XXX~4XXX有交易,但唔知邊部好

諗緊預算3千內上淘實買定在香港買行貨好,同一價錢在香港只能買到1080P,如果上淘寶就可以買到4 ...
ackjac 發表於 2019-9-16 08:47

實胃Pan 50吋4K $4xxx 但有保+唔洗爆Mon

如果在香港買電視,九成九內置解碼

實胃Pan 50吋4K $4xxx 但有保+唔洗爆Mon
a189252158 發表於 2019-9-16 08:56

請問現在係咪所有智能電視後面扣位都可以掛牆?  

50吋如果唔掛牆有機會頂到其他野,有無43吋左右推介?

如果在香港買電視,九成九內置解碼
1個閒人 發表於 2019-9-16 09:50

請問而家啲智能電視係咪都有扣位可以整掛牆架?

請問而家啲智能電視係咪都有扣位可以整掛牆架?
ackjac 發表於 2019-9-17 06:08

有都未必統一,你畀個型號來問吧

有都未必統一,你畀個型號來問吧
1個閒人 發表於 2019-9-17 09:05

之前見舊同事部LG 4K大電視做掛牆可以拉出拉入果種架,網上搵唔到圖睇機背可否排牆

Philips 43PUD6701 4K 超薄LED電視

飛利浦 50PUD6654 50吋 Series 4K 超薄電視SMART TV

諗緊預算3千內上淘實買定在香港買行貨好,同一價錢在香港只能買到1080P,如果上淘寶就可以買到4 ...
ackjac 發表於 2019-9-16 08:47

小心淘錯,有D款香港用會有畫無聲