[開箱] 極簡單的開箱 Aoc Cu34g2x

依排被逼放假
順便做左自己一直想換mon的心願
唔等特價直接買

包得唔錯

好大盒

慢慢拆出黎

馬上換左佢先

最後色水自己較一較後同更新後
感覺唔錯,冇死點冇損壞
再次多謝係我post到推薦同教我野的師兄

個舊mon一切正常,但唔岩位都要忍痛賣左佢先

多謝收看   

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

歡迎加入21:9大家庭。

請問可以有咩更新架?THX

請問可以有咩更新架?THX
fkjohnny 發表於 2021-1-12 12:58

去官網下載driver I cc檔

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

歡迎加入21:9大家庭。
jkl99878 發表於 2021-1-12 10:56

Hello      

淘寶買? 要唔要叫佢加強包裝? 請問直接運來香港定集運? 幾錢運費?

正! 有咁大個皇帝位慢慢嘆~

21:9

any problem if netflix ?

淘寶買? 要唔要叫佢加強包裝? 請問直接運來香港定集運? 幾錢運費?
askl 發表於 2021-1-15 23:45

睇包裝就知係京狗,自動強化包裝的