[操作疑難] 21:9 mon 選擇困難

臨近新年 舊mon突然死咗(唔著機)。宜家考慮買過21:9試下新野。但太多選擇 都唔知選乜好。外星人同Dell 型號好似有d舊。ASUS就太貴(無得選先揀)。小米同AOC就性价比高。LG 同 三星G系列應該暫時最新。

via HKEPC Reader for Android

臨近新年 舊mon突然死咗(唔著機)。宜家考慮買過21:9試下新野。但太多選擇 都唔知選乜好。外星人同Dell 型 ...
FTO 發表於 2021-2-10 07:21

臨近新年,特別多人死機死Mon

睇樓主想用幾多筆直啫!而且,有乜要求?

外星人最新3821囉,一定唔舊亦唔會買錯

外星人最新3821囉,一定唔舊亦唔會買錯
Dcup 發表於 2021-2-10 20:06

我心入面都係鐘情外星人

外星人即係乜...
有無keyword可以比我serach下

外星人即係乜...
有無keyword可以比我serach下
mop 發表於 2021-2-10 23:24

Alienware AW3821

臨近新年 舊mon突然死咗(唔著機)。宜家考慮買過21:9試下新野。但太多選擇 都唔知選乜好。外星人同Dell 型 ...
FTO 發表於 2021-2-10 07:21

32:9

https://www.lg.com/hk/monitor/lg-49WL95C-W

32:9
naomi 發表於 2021-2-12 14:58

EPC 有無開箱

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

EPC 有無開箱  

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)
administrator~ 發表於 2021-2-12 15:11

屈機自製 32:9