啱啱廣告見三叔 SELL SMART MONITOR

請問有冇詳細參考資料?好似幾唔錯,但應該唔平,或者會等下遲D 出幾部山寨拉平佢再考慮

請問有冇詳細參考資料?好似幾唔錯,但應該唔平,或者會等下遲D 出幾部山寨拉平佢再考慮 ...
chue 發表於 24-3-2021 22:31

個OS係三叔系統來,點有山寨拉平佢

加上三叔MON 做開中低階比起其他DELL LG果啲IPS已經算賣得平。

我都等緊佢賣街,市面依家32吋4K可以當埋電視用應該無咩選擇,之前有師兄話快極都要4月中先有,如果佢有得好似電視咁轉區就可以買水快啲入手

via HKEPC Reader for Android

我都等緊佢賣街,市面依家32吋4K可以當埋電視用應該無咩選擇,之前有師兄話快極都要4月中先有,如果佢有得 ...
cwcc 發表於 25-3-2021 10:15

收唔到電視嫁,姐係同內置個盒子差不多。

收唔到電視嫁,姐係同內置個盒子差不多。
kenken33 發表於 2021-3-25 11:45

如果有齊now,netflix,viutv,apple tv,應該夠晒用啦

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

如果有齊now,netflix,viutv,apple tv,應該夠晒用啦

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0) ...
cwcc 發表於 25-3-2021 12:27

咁幾舊水直接插枝fire tv 落現有MON度就得,唔駛搞咁多野

price.com 有,Samsung M7 = 3,680

via HKEPC Reader for Android

咁幾舊水直接插枝fire tv 落現有MON度就得,唔駛搞咁多野。
kenken33 發表於 2021-3-25 12:37

Fire tv stick我有呀,C兄有冇差不多價位嘅型號推介一下呀?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

其實samsung d mon大部份都係大陸開賣先
唔介意既可以上京東買
留意返 呢個系列全部都係VA panel