但係佢有sony 賣單, Sony 應該不賣陳列機
kiuyou01 發表於 2021-4-3 21:36

邊個話你知, sony 而家最叻係賣 陳列 加 回收機

上面已經幾個師兄話你知

上面師兄咪比左連結你,sony係經常賣陳列品。
sharp 發表於 2021-4-3 22:23

我知, 果位師兄話sony就咁賣陳列機 好過拍賣機
我先覆佢sony唔會就咁起鋪賣陳列機,只會拍賣出去

我搵到自己部機了。。。有兩粒死光點
壞左都唔知點算, 個一年保要賣家先用到。。。

https://www.sony.com.hk/reward/b ... =Close&groupId=

我搵到自己部機了。。。有兩粒死光點
壞左都唔知點算, 個一年保要賣家先用到。。。

...
kiuyou01 發表於 2021-4-4 07:22

入面既描述應該係panel入塵 而唔係死光點

保養會對原買家既資料?

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Android(4.2.0)

入面既描述應該係panel入塵 而唔係死光點

保養會對原買家既資料?

via HKEPC IR Extreme 4.2.3 - Andro ...
bhkk00 發表於 2021-4-4 11:28

我有兩粒死光點同呢部箭嘴指位置一樣
可能其他位有塵。。保養係靠賣家個my Sony acc

收左幾錢丫?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)

收左幾錢丫?

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - iOS(3.0.0)
chung0816 發表於 2021-4-4 20:34

5千幾

咁多問題買左5千幾? 淘全新好過啦

咁多問題買左5千幾? 淘全新好過啦
666 發表於 2021-4-5 11:17

Taobao無49吋

賣家有冇講清楚?我好耐以前都系大賞投買過部相機跟住放出去,預先講就happy trade