[操作疑難] 關於2kmon 4k輸入

係吾係有hdr的2k mon都支援4k信號輸入??早兩個月係京東買左部ag273qxp用左兩個月就壞左,又要買部新的,因為同時要打機同睇netflix 4k!thx bro

Ching,我本身想買呢隻ag273qxp,上京東/淘寶無保養嗎,要買另一隻???
BTW,以我所知只有少量2K MON係支援4K輸入的...

非也
絕大部份2k mon都唔支援4k輸入

Ching,我本身想買呢隻ag273qxp,上京東/淘寶無保養嗎,要買另一隻???
BTW,以我所知只有少量2K MON係支援4K輸 ...
juno9 發表於 2021-4-7 21:10

我當初就係因為佢食到4k先買佢,可能係我吾好彩,兩個月就壞壞地,閃下閃下,中間有條3/4mm左右的直紋由上到下,京東有保養都無用啦!!而家封左關都攞吾到返大陸,sf又吾寄電器

我當初就係因為佢食到4k先買佢,可能係我吾好彩,兩個月就壞壞地,閃下閃下,中間有條3/4mm左右的直紋由上 ...
EJ-20 發表於 2021-4-7 22:55

淘寶官運可以直接退貨,京東都應該可以...我見有人今年都退到貨喎~

Samsung Odyssey G5 好似得
boyfriend0366 發表於 2021-4-8 00:16

https://youtu.be/CNpveKku0hw
條片描述度有寫幾款2K mon食到4K輸入。
行內人叫downscale,之前問過d sale屎串我話2Kmon出唔到4K喎。

我當初就係因為佢食到4k先買佢,可能係我吾好彩,兩個月就壞壞地,閃下閃下,中間有條3/4mm左右的直紋由上 ...
EJ-20 發表於 2021-4-7 22:55

點解唔搵本地維修睇下?
我以往整mon經驗, 通常無壞panel 嘅話三百蚊內就搞掂