幾時有4000元27寸mini led 144 or 120?

IPS漏光 VA延遲高,幾時有平價電競Mini led

IPS漏光 VA延遲高,幾時有平價電競Mini led
csaa 發表於 9-6-2021 16:46

用得Mini led就唔會太平普及都起碼6-7千起,Mini led其實都係配IPS多

唔會啦
Mini LED 唔會捱到cost down, 好快比 Micro LED 取代
crackong 發表於 2021-6-9 17:02

而家mini led開始普及,micro led影都冇wo

用得Mini led就唔會太平普及都起碼6-7千起,Mini led其實都係配IPS多
kenken33 發表於 2021-6-10 02:01

mini led就係為左平先出,tcl 電視Mini led好平,五六千有交易

2019年 Samsung 已經有實體機 / 2021 年頭The Wall 直接開始 production
你咁叫做【影都冇】 ?

...
crackong 發表於 2021-6-10 10:37

呢d只係show肌肉產品,唔係市場產品。
例如50年前美國登錄月球,你而家可唔可以坐火箭登錄月球呢

咁你不如查下 Mini LED 既show肌肉產品幾時出既
然後自己計下Micro LED 會幾時普及囉

根本 Mini LED 就 ...
crackong 發表於 2021-6-10 10:52

係過渡性產品,但以後仍然都會keep住出,keep住出就會平,
iphone 12夠係iphone 13過渡性產品,iphone 13即出,世界上係咪冇曬iphone 12,冇人用iphone 12呢。
上網找不到第一款mini led係乜。