出佢糧就要幫佢做架啦,唔使還都係要做
bbsunny 發表於 2021-7-22 12:03

係囉, 平時OT都無同佢計..雖然好多公司見工時都講明要OT..

有GOOGLE都未必用到啦,大陸ROM應該用唔到GOOGLE野,GOOGLE撒出大陸好耐
bbsunny 發表於 2021-7-22 12:05

諗緊會唔會好似手機咁, 內罝左GOOGLE框架..只要下載返就用到.

點會唔明,你唔收你唔俾面佢,佢重搵人要而且佢係要搵你做既,你收唔收佢電視都係要做。
你收左 ...
bbsunny 發表於 2021-7-22 12:08

唔收點會唔比面? 電視大部野求其講舊機未壞又無地方擺第二部就得, 大把原因唔收

港豬老細益左狸少少野, 他日連本帶息一齊還

唔收點會唔比面? 電視大部野求其講舊機未壞又無地方擺第二部就得, 大把原因唔收

港豬老細益左狸少少野,  ...
Miipp 發表於 2021-7-22 12:12

你收過啲咩要嘔凸

你收過啲咩要嘔凸
bbsunny 發表於 2021-7-22 12:29

知香港人性,唔收呢 d。一係就簡單 d 請食飯,唔好塞 d 雞肋比人

老細真係有心有人性的,出多個月 b 仔吧

唸得太多了, 香港職場已經好現實, 有無送電視都會為難你

呢D到時先算..
有著數拎左先.
東尼仔 發表於 2021-7-22 12:07

其實唔值得要.
小米電視2 同 小米電視4/5 去比性能、系統、色水都差好遠.
不過部野就好耐用 , 用左幾年都仲係到, 但實在太反應慢最後都係換機.
舊機拎去放倉擺。

部野今時今曰分分鐘 1000蚊都唔值.
但老闆會記住比左部價值5000蚊既電視俾你.
以後有咩豬頭骨野你好難推.

除非你真係無錢買電視 , 不然呢部古董真係諗過先。

小米電視2 裝APPS 係可以 ROOT的. 不過 Android 4.2 好多野都做唔到.
連 DS Video for AndroidTV 都行唔到. 全部野都仲係舊年代。
小米電視所有版本都無 Google Framework 係底. 基本上 root 埋都裝唔到google play. tv版更加無

其實唔值得要.
小米電視2 同 小米電視4/5 去比性能、系統、色水都差好遠.
不過部野就好耐用 , 用左幾 ...
freefdhk 發表於 2021-7-22 15:41

ching 有心比咁詳細分析

買舊Chromecast by Google TV就搞掂,反應又快又大把野可下載

實戰過有邊款 PD USB Type-C n-in-1 hub 可用在  Chromecast Google TV  (2021) 上?