回復 LEOWAI

P735定P725好似平JX700 7舊左右

之前試過p65同p8m,個大remote都係比較slim,揸上手手感好過 ...
C-Leung 發表於 2022-7-5 15:01

邊度有得睇TCL TV,  D model搞到我好亂

TCL 保養係咪難過CUT ICABLE?

邊度有得睇TCL TV,  D model搞到我好亂
LEOWAI 發表於 2022-7-5 07:14

大舖豐澤有,不過唔sure新款有無
一係就上官網睇特約經銷商 / 落深水埗

基本就係S<P<C
新款係P735, C635, C835
舊款係P725, C725, C825
P係普通LED, C6係QLED, C8係MINILED
新P735已經加左廣色域,隻色明顯係靚過舊款+JX700

TCL 保養係咪難過CUT ICABLE?
LEOWAI 發表於 2022-7-5 07:15

保養係廢廢地

保養係廢廢地
aS-91 發表於 2022-7-5 15:28

聽人講代理電話成日冇人聽,唔知係米真

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1) ...
bommer 發表於 2022-7-5 08:28

的確係咁

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1) ...
bommer 發表於 2022-7-5 16:28

我岩岩打去, 又有人聽喎.

Pan 記今時唔同往日,以前買pan 記plasma,用了十多年都健在。上年買hz2000,未夠一年主板有事,無聲和有時reboot.

我岩岩打去, 又有人聽喎.
LEOWAI 發表於 2022-7-5 08:35

好睇彩數,連WHATSAPP都可以已讀不回

Pan 記今時唔同往日,以前買pan 記plasma,用了十多年都健在。上年買hz2000,未夠一年主板有事,無聲和有時re ...
ampm 發表於 2022-7-5 16:44

電子嘅野真係保證唔到幾時壞,所有品牌都一樣,但買得Pan記就一定保你用五年,咁嘅價錢同質素已經好抵玩

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)