想搵high speed o既2 or 4gb USB手指

唔知有冇老友記知道邊隻好呢?

Imation隻Swivel好多人都話幾好!

原帖由 jobyball 於 2009-3-25 01:22 發表
Imation隻Swivel好多人都話幾好!

好多人話幾好嘅係Swivel 8GB

原帖由 關仁忍仕 於 2009-3-25 02:09 AM 發表

好多人話幾好嘅係Swivel 8GB

16GB先岩, 但賣$250仍然;賣斷   今日去SSP又係成個場都冇

原帖由 outdate怪魔 於 2009-3-25 02:12 發表

16GB先岩, 但賣$250仍然;賣斷   今日去SSP又係成個場都冇

8G 既 Swivel 已經係快讀快寫手指,同 16G 速度差不多,其他牌子如TRECSEND 只有16G 先係快讀寫
上個月係觀塘廣場買 8G Swivel 行貨 $115  

Imation隻Swivel 8GB is good,i hv one

唔該哂咁多位
但係我係想要2gb/4gb手指

原帖由 elimjoe 於 2009-3-25 15:20 發表
唔該哂咁多位
但係我係想要2gb/4gb手指

2G手指依家好少有
Swivel 有4GB, 速度慢過8GB, 但都快過好多其他4GB

原帖由 outdate怪魔 於 2009-3-25 02:12 發表

有個post有c hing話WC有
係d人嫌徙時間同車錢
今日去到ssp無, 咪又係徙時間同車錢
下次去到有咪又係要時間同錢, 仲要俾多10雞, 仲蝕

原帖由 garnett_v 於 2009-3-26 12:37 AM 發表

有個post有c hing話WC有
係d人嫌徙時間同車錢
今日去到ssp無, 咪又係徙時間同車錢
下次去到有咪又係要時間同錢, 仲要俾多10雞, 仲蝕

去到WC無都要徙時間同車錢  肯定有就話ja, 你知epc CD-ROM幾多 買e-zone ge讀者都唔少