3.5吋 外置硬碟

想要個1TB 外置硬碟
速度唔太重要
最緊要耐用唔易死
Ching們有咩抵玩推介

PS 我咩都唔曉, 有無D咩野要注意o既地方

平玩就buffalo,有auto on/off
不過我覺得幾大隻,又有火牛,唔會帶佢出街

耐用唔易死都幾難答,如果知道佢就死都係搵代理

我都suggest buffalo,自己用緊唔錯,唔熱,至於易唔易死真係睇手神...

回復 2# Faye

點先會知佢就死?

一於買BUFFALO , 包你無死.. , 我買了兩隻 , 圖一果隻用了一年 , 幫我錄機頂盒d戲 , 一日有十個鐘開 , 我甚至係佢讀緊野時唔小心由個架(一米高)整跌落地 , 外殼爆開咗都無事(見到一隻三星HDD 加塊底板仔) , 仲要曾試過二次添 , 都仲好乖 , 所我服務 , 可想佢幾襟跌呢 ^^ , 第二隻就好少少 , 無俾我跌過 , 佢只係俾我放係一個二米高的櫃頂幫我個610N 做NAS HDD , 長開 , 無停過 , 用了半個月都好聽話 ^^ , 所以話買BUFFALO包無死 , 仲要有三年保 , 壞咗咪上漢科換新品啦~~!

一於買BUFFALO , 包你無死.. , 我買了兩隻 , 圖一果隻用了一年 , 幫我錄機頂盒d戲 , 一日有十個鐘開 , 我甚 ...
悲歌之王 發表於 2010-2-16 14:13

THX
咁 Buffalo 1TB 邊隻抵玩

THX
咁 Buffalo 1TB 邊隻抵玩
alanc 發表於 2010-2-16 15:43

係得一隻drivestation者...我估你唔會買有HARDWARE DECODE既系列(貴幾舊)

回復  Faye

點先會知佢就死?
alanc 發表於 16-2-2010 11:57 AM

定期用hdd軟件check下,尤其過保之前

加密同usb3.0會貴d
turbo usb果隻最平

buffalo真係唔錯!