[隨身碟] ADATA USB手指, 官網有無軟件格式化呢?

SD formatter is yr best choice
可能仲快過之前~
但只可format as FAT32

回復 2# wing9545

乜原本唔只用來format SD card仲可以用來format USB手指架??

用 hp 的 HPUSBFW;
咪得囉;
ntfs , fat32 都ok;
但 ntfs 就無得 boot 機;
不過唔買唔知;
原來 tdk 隻 手指須然讀唔夠;
adata 快;
但寫一定快過;
c702 ,903 寫都唔夠 tdk 快;
快一部;
tdk 16g 有成 14m;

咪得囉;
不過唔買唔知;
原來 tdk 隻 手指 ...
aazz 發表於 2010-9-27 12:46

NTFS 都可以 bootable

NTFS 都可以 bootable
Phil_123 發表於 2010-9-29 21:33

點 boot 機;
試左好多次;
都唔得

回復  wing9545

乜原本唔只用來format SD card仲可以用來format USB手指架??
村上麗奈 發表於 2010-9-24 15:54

yes,仲會優化左手指速度

咪得囉;
不過唔買唔知;
原來 tdk 隻 手指 ...
aazz 發表於 2010-9-27 12:46

hp 的 HPUSBFW

會減慢左其原本應有的速度,,,
呢樣我試左好耐先知~

想foramt 返最好速度是用SD formatter/本身量產工具