[記憶卡] Sandisk MicroSD 卡保養

想問下有冇人知宜家Sandisk MicroSD卡保養要去邊度整?
張卡個包裝上面有個標貼寫原裝10年保 有間叫捷訊電器國際既公司 係咪可以維修保養

想問下有冇人知宜家Sandisk MicroSD卡保養要去邊度整?
張卡個包裝上面有個標貼寫原裝10年保 有間叫捷訊電器 ...
ericeric123456 發表於 2019-3-2 19:44

打電話去問

我淨係知***好多間港代

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - Android(2.3.4)

Google 打 Sandisk HK RMA,
直接搵Sandisk HK攪,使十零蚊郵費。

好過浪費時間係間office都唔知係邊度山卡啦嘅代理。

Google 打 Sandisk HK RMA,
直接搵Sandisk HK攪,使十零蚊郵費。

好過浪費時間係間office都唔知係邊度山 ...
wct 發表於 2019-3-2 21:42

原來有得 rma

好大容量咩??? 來回車費人工貴過張卡

張卡個包裝上面有個標貼寫原裝10年保 有間叫捷訊電器 ...
ericeric123456 發表於 2019-3-2 19:44

梗係RMA 啦. 俾幾蚊寄去火炭. 幾日就收番新野.

原來有得 rma
kofz 發表於 2019-3-2 23:22

sandisk 有架. 超方便.

SD 咭好似唔使寄tin … 聽以前D CHING 講. 整爆張咭影番張相佢睇.

sandisk 有架. 超方便.

SD 咭好似唔使寄tin … 聽以前D CHING 講. 整爆張咭影番張相佢睇. ...
556556bt 發表於 2019-3-3 02:07

冇呢支歌仔唱喇,一定要寄番張舊卡去火炭

回覆 6# 556556bt
應該就係去Sandisk網開RMA?
冇單係咪冇得保?

冇呢支歌仔唱喇,一定要寄番張舊卡去火炭
wct 發表於 2019-3-3 07:03

咁都合理! 幾蚊郵費!

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)