[徵求] 跪求trihalo$20增值券

去左兩間都無貨,  最快聽日先有,  唔想無左個號碼,  因今日已過左期一日,  有冇師兄可讓張trihalo$20比小弟?  我可以先fps比師兄, 或其他方法轉錢比師兄,  thanks !  Whatsapp. 謝謝!

via HKEPC Reader for Android

去左兩間都無貨,  最快聽日先有,  唔想無左個號碼,  因今日已過左期一日,  有冇師兄可讓張trihalo$20比小弟 ...
rebmup 發表於 2019-2-11 12:26

我呢間有貨!己WhatsApp 你!

我呢間有貨!己WhatsApp 你!
porenee 發表於 2019-2-11 13:16

恭喜C兄!

恭喜C兄!
porenee 發表於 2019-2-11 13:40

無言感激,  謝謝!你係邊區買到?

無言感激,  謝謝!你係邊區買到?

rebmup 發表於 2019-2-11 13:46

小西灣街市AP Mart!

去左兩間都無貨,  最快聽日先有,  唔想無左個號碼,  因今日已過左期一日,  有冇師兄可讓張trihalo$20比小弟 ...
rebmup 發表於 2019-2-11 12:26

ec2home網上增值就得

回復 6 #simdot

已過期(仲收到訊號)千祈唔好去ec2home增值,佢哋收咗錢會話增值唔到,叫佢退錢又話退話到,網站又無指明過期充唔到,家人已中招,不知所謂的公司。

上次去EC2HOME 攞卡,問佢網上充值,佢有強調一定要有效期內先得。
不過如果網頁都寫返會好D。

自已之前試過有張N3 卡,過咗期一日,在3網登入唔到,又係迫住買券充。